top of page
Ojlpyvnt.png

Tervetuloa tiiminvetäjät!

Online elämyksemme ovat  suurempien ryhmien yhteistä tekemiseksi.

Etäyhteydessä selaimessa pelattavat pelit tarjoavat viihteellisen sisällön lisäksi uusia työkaluja työtiimien ja ryhmien kommunikointiin ja haastavat laatikon ulkopuoliseen ajatteluun.

joku-13.png

Lue läpi pelivaihtoehdot ja valitse tiimillesi sopivimman kuuloinen elämys!


Varaa lomakkeella sopiva peliajankohta!


Saat meiltä vahvistuksen ja sinun tarvitsee vain luoda tapahtumalle teams-kokous ja lähettää tästä linkki tiimisi jäsenille, sekä pelinvetäjälle hänen vahvistuksessa ilmoittamaansa sähköpostiin.

Pelinvetäjä ottaa ohjat sovittuun peliaikaan ja voitte vain nauttia yhteisestä puuhasta! 

Varaa tiimillesi sopiva peliajankohta!

Järvi_edited.png

Järvi on etäyhteydessä pelattava pakopeliseikkailua, jossa koko tiimi pienempiin ryhmiin jaettuna huomaakin kesäillan myöhäisillä tunneilla jääneensä jumiin metsäiselle ulkoilualueelle. On lämmin kesäyö, mutta jotenkin paikasta tulee outo tunne...

FIRMAN
PIKKUJOULUT

Rikospaikka online on suurempien ryhmien etäyhteydessä pelattava pikkujouluseikkailu, jossa saatat löytää itsesi jännistä tilanteista aikakauden hengessä!

irma.png
pakopeli.png

Yöjuna Kolariin on etäyhteydessä pelattava pakopeliseikkailua, jossa koko tiimi yhdessä tai pienempiin ryhmiin jaettuna nousee junaan ehtiäkseen viimeisellä vuorolla lomille Kolariin. Pääsettekö perille asti?

pakopeli.png

Lost & found on suurempien ryhmien etäyhteydessä pelattava kilpailullinen keissi, jossa pelaajat pienempiin ryhmiin jaettuna selvittävät pulmallisia katoamistapauksia annetussa ajassa. Montako ehditte löytää?!​

etäpakopeli.png
pakopeli.png
bottom of page